Böcker på gång: David Jonstad släpper nytt i augusti

Titeln på den nya boken blir: "Meningen med landet".

Snart är det dags för en ny bok av författaren, journalisten och föreläsaren David Jonstad.

Den här nyheten presenterades i veckan av Jonstad själv, som på Facebook och Instagram bland annat skriver:

Meningen med landet, så blir titeln på min nya bok.

I ett annat inlägg går han in på vad boken ska handla om, och det hela beskrivs på följande sätt:

Den handlar om allt som sker, och allt som förändras, när jag flyttar till en liten gård på landet. Om liv och död i fårhagen. Rykande duster med kvickroten. Härliga stunder, jobbiga stunder. Och mer livsfilosofi än jag hade tänkt mig när jag började skriva. Boken ges ut i mitten av augusti och jag lovar att berätta mer om den framöver.


David Jonstad har tidigare gett ut böckerna Vår beskärda del: en lösning på klimatkrisen, Kollaps: livet vid civilisationens slut samt Jordad: Enklare liv i kollapsens skugga (alla på Ordfront förlag).